Davines OI Oil

Pentru cine este creat Davines OI Oil?

Davines OI Oil este recomandat pentru toate tipurile de păr. Are grijă atât de părul subțire, cât și de cel des. De asemenea, are grijă de părul drept și creț, natural și vopsit, slăbit sau întărit. Dacă doriți cu adevărat să obțineți o coafură frumoasă, încercați Davines OI Oil.

Cum funcționează Davines OI Oil?

Davines OI Oil funcționează la fel de eficient atât din interior cât și din exterior. Oferă netezime și stralucire naturală la fire. Produsul reconstruiește părul deteriorat din cauza temperaturii ridicate, substanțelor dăunătoare și periajului forțat. În plus, produsul contracarează încurcarea. Aceasta face pieptenele mai ușor și accelerează timpul de uscare. Ea funcționează anti-frizz și anti-statice. Davines OI Oil conține antioxidanți naturali, prin urmare, combate radicalii liberi.

Ce este ascuns în interiorul Davines OI Oil?

Davines OI Oil conține un amestec de doi siliconi și ulei de roucou. Siliconii sunt destinați protejării firelor împotriva agenților nocivi care provin din mediul extern, temperatură ridicată, precum și împotriva daunelor mecanice și chimice. Uleiul Roucou, la randul sau, are actiune de anti-oxigenare, umezire si netezire. Protejează părul împotriva radiațiilor UV, contracarează albirea prematură și are calități antibacteriene.

Cum să aplicați Davines OI Oil?

Davines OI Oil este închis într-o sticlă transparentă care se termină cu un dozator de pompă. Doar două sau trei doze sunt suficiente pentru a înfrumuseța și a hrăni părul. Aplicați uleiul pe părul umed; Nu uitati de vârfuri. Dacă doriți fire strălucitoare, aplicați cosmeticele pe părul curat și uscat.

De unde să cumpărați și cât costă Davines OI Oil?

Un singur ambalaj conține 135 ml de produs. Puteți cumpăra Davines OI Oil de pe internet și din magazine mai mari cu produse de păr profesionale. Practic, unele saloane de coafură profesionale au, de asemenea, uleiul în oferta lor. Când vine vorba de prețul Davines OI Oil, este considerat destul de ridicat. Cu toate acestea, dacă doriți să obțineți păr frumos, trebuie să încercați cosmeticele.

Avantaje:

  • afectează părul din interior și din exterior
  • contracarează încurcarea
  • protejează împotriva radiațiilor UV
  • pachet transparent; ușor de monitorizat consumul produsului
  • capacitate mare; 135 ml

Dezavantaje:

  • greu de obtinut
  • contine doar un singur ulei
  • unii oameni ar putea gasi siliconii incluși în compoziție dezamăgitor

 

Noastre de rating