John Frieda Sheer Blonde Brightening Oil Elixir

Pentru cine este creat Uleiul Elixir de Luminare Păr Blond John Frieda?

Uleiul Elixir de Luminare Păr Blond John Frieda este recomandat pentru un par fin, slab si deschis la culoare. Din păcate, produsul nu este potrivit pentru îngrijirea părului gros și întunecat. Cu toate acestea, dacă ai părul blond, acordă-i o șansă produsului cosmetic.

Cum funcționează Uleiul Elixir de Luminare Păr Blond John Frieda?

Uleiul Elixir de Luminare Păr Blond John Frieda poate fi descris ca un produs ce întărește părul, regenerează și hrănește. Este bun la netezirea părului încrețit și static. În plus, produsul protejează părul de radiația solară, temperaturile extreme și substanțele nocive care sunt prezente în unele produse cosmetice. În plus, Uleiul Elixir de Luminare Păr Blond John Frieda are caracteristici antioxidante, încetinește căderea părului, deoarece întărește foliculii de păr.

Ce se găsește ascuns în Uleiul Elixir de Luminare Păr Blond John Frieda?

Cosmeticul conține două substanțe foarte valoroase. Primul, uleiul de argan, este bogat în vitamina E, cunoscută și sub numele de vitamina tinereții. Face scalpul și părul sănătos si tînăr, reducand radicalii liberi si adaugând luciul firelor. A doua substanță, uleiul de semințe de floarea soarelui, netezește și hidratează părul. În plus, această substanță este responsabilă pentru crearea unui strat de protecție pe tot părul.

Cum se aplică Uleiul Elixir de Luminare Păr Blond John Frieda?

Puteți aplica produsul cât de frecvent doriți. Aplicați Uleiul Elixir de Luminare Păr Blond John Frieda pe părul uscat sau umed. Frecați cosmeticul pe păr, apoi uscați-l și aranjați-l ca de obicei. Nu uitați să aplicați doar câteva picături de produs, nu mai mult. Altfel, pielea ar putea deveni grasă.

De unde să cumpărați și cât costă Uleiul Elixir de Luminare Păr Blond John Frieda?

O sticlă stochează 100 ml de Ulei Elixir de Luminare Păr Blond John Frieda. Prețul produsului, care este destinat numai unui tip de păr, este destul de ridicat. În plus, este destul de greu să găsiți produsul în farmacii obișnuite. Pe de altă parte, este ușor să comanzi uleiul de păr de pe Internet.

Avantaje:

  • protejează culoarea naturală a părului
  • întărește, hrănește și hidratează
  • conține ulei de argan și ulei de semințe de floarea-soarelui

Dezavantaje:

  • recomandat numai pentru femeile blonde
  • greu de găsit
  • preț ridicat
  • poate face scalpul și părul gras

Noastre de rating