Revlon Professional Orofluido Beauty Elixir

Pentru cine este creat Elixirul de Frumusețe Revlon Professional Orofluido?

Elixirul de Frumusețe Revlon Professional Orofluido este proiectat să aibă grijă de toate tipurile de păr, indiferent de lungime, densitate sau culoare. Produsul hrănește și întărește părul tuturor femeilor. Începeți tratamentul de astăzi pentru a afla ce caracteristici și acțiune oferă uleiul de păr.

Cum funcționează uleiul de păr Elixir de Frumusețe Revlon Professional Orofluido?

Elixirul de Frumusețe Revlon Professional Orofluido are consistenta ușoară și prin urmare, este absorbit rapid si nu încurcă părul. Cosmeticul accelerează uscarea, conferă strălucire și facilitează pieptănarea. Mai mult, uleiul de par protejează culoarea naturală a firelor împotriva decolorării și acțiunii șampoanelor. Reduce încrețirea și efectul static, disciplinează părul și facilitează aranjarea. Mai mult decât atât, Elixirul de Frumusețe Revlon Professional Orofluido oferă părului o aromă delicată de vanilie.

Ce este ascuns în interiorul produsului Elixirul de Frumusețe Revlon Professional Orofluido?

Elixirul de Frumusețe Revlon Professional Orofluido conține trei ingrediente vegetale. Acestea sunt ulei de argan, ulei din semințe de in și ulei de chiparos. Uleiul de argan conține antioxidanți naturali, care neutralizează radicalii liberi, consolidează firele și încetinește căderea părului. Uleiul din semințe de in oferă luciu. În plus, netezește părul și facilitează pieptănarea. Al doilea ingredient, uleiul de chiparos, reglează activitatea glandelor sebacee, calmează iritațiile și ajută la combaterea mătreței.

Cum se aplică Elixirul de Frumusețe Revlon Professional Orofluido?

Elixirul de Frumusețe Revlon Professional Orofluido nu conține nici un aplicator. Din acest motiv, este dificil să se stabilească dozele precise ale produsului. Cum se folosește uleiul de păr? Vestea bună este că produsul cosmetic poate fi aplicat pe părul uscat și umed. Reține doar că uleiul trebuie încălzit în mâini și distribuit uniform pe lungimea părului. De asemenea, puteți pune o doză suplimentară pe vârfuri.

De unde să cumpărați și cât costă Elixirul de Frumusețe Revlon Professional Orofluido?

O sticlă conține 100 ml de cosmetic. Prețul uleiului de păr Elixir de Frumusețe Revlon Professional Orofluido nu este prea mare, mai ales dacă se ia în considerare faptul că produsul conține trei uleiuri prețioase. Puteți găsi produsul pe Internet și în magazinele care vând produse profesionale de păr.

Avantaje:

  • pachet destul de mare
  • contine trei uleiuri: argan, in și chiparos
  • amelioreaza iritațiile, neutralizează radicalii liberi, încetinește căderea părului

Dezavantaje:

  • pachetul nu conține nici un aplicator convenabil
  • nu puteți cumpăra produsul din farmacii sau magazinele obișnuite
  • prețul scăzut sugerează că uleiul este fabricat din substanțe de calitate scăzută
  • uleiul are o eficiență scăzută

Noastre de rating