Dacă nu aveți nici o idee cum să aveți grijă de părul dvs., urmați sfatul unor bloggeri cu experiență, coafori și coafori. Ei sunt de acord în totalitate că cel mai bun mod de a îmbunătăți starea componentelor este tratarea părului cu ulei. Este o metodă comună de îngrijire a scalpului originare din India. Doar privind părul hinduist, știm că metodele de îngrijire a părului trebuie să fie una dintre cele mai bune. Prin urmare, nu există altă orientare care să rămână decât să începeți aplicarea tratamentului cu păr de ulei.

Cât de des ar trebui tratamentul cu păr de ulei să fie aplicat pentru a face să funcționeze?

Din păcate, nu există un răspuns ușor la această întrebare. Frecvența aplicațiilor depinde de starea în care se află părul. Dacă utilizați lighteners, coloranți sau dacă utilizați adesea un uscător de aer, trebuie să faceți tratamentul cu părul de ulei de cel puțin două ori pe săptămână; Înainte de fiecare șamponare a părului. Pe de altă parte, dacă părul nu este deteriorat ca atare, este suficient să-l tratați cu ulei de fiecare săptămână. Amintiți-vă, totuși, nu uitați să efectuați nicio sesiune.

Când nu știți ce ulei de păr să alegeți

În primul rând, nu vă faceți griji! Tu nu ești singurul care se confruntă cu această problemă. Multe femei nu știu nici cum să o facă. Și într-adevăr, alegerea uleiului potrivit pentru păr este o problemă foarte importantă. Datorită aplicării uleiurilor adecvate, starea scalpului și a părului se va îmbunătăți cu siguranță. Practic, pe blogurile cosmetice puteți găsi o mulțime de sugestii care vă vor ajuta să cumpărați un ulei de păr. Ceea ce este extrem de important, nu uitați să potriviți un ulei cu porozitatea părului dvs.: scăzută, medie sau înaltă. Aici, minte conținutul de acizi grași esențiali (EFA). Dacă, pentru prima dată, aplicați tratamentul pentru părul cu ulei, sugerăm să vă dați un ulei pe care îl aveți în prezent acasă sau fiecare pentru amestecurile disponibile la magazine.

ALEGEȚI: Tratamentul cu păr de ulei nu produce efecte dacă utilizați produse pentru păr de păr conținând siliconi. Astfel de produse cosmetice funcționează într-adevăr, dar numai superficial.

Trei picături sau două lingurițe? Cât de mult ulei ar trebui aplicat pe păr?

Depinde. Cantitatea de ulei trebuie să meargă mână în mână cu lungimea, densitatea, nivelul de deteriorare și porozitatea părului. O mare importanță este și consistența unui produs, precum și dacă este ușor de eliminat sau nu. De fapt, tratamentul cu păr de ulei variază de la îngrijirea obișnuită a părului prin dozarea uleiului utilizat. Scopul tratamentului este de a obține rezultate imediate, iar cantitatea mai mare de ulei face posibilă și chiar sigură. Ceea ce este interesant, rețineți că cantitatea mai mare de ulei aplicată părului influențează timpul dedicat spălării. Șampoanele, la rândul lor, conțin SLS care deshidratează părul și pot contribui la iritarea scalpului. Efect? Tratamentul cu păr de păr nu a dat rezultate pozitive deloc.

Voi deja ați cumpărat cel mai bun produs cosmetic. Ce este tratamentul cu păr de ulei?

Există numeroase modalități de a efectua tratamentul cu păr de ulei. Probabil, veți găsi cea mai potrivită datorită metodei de încercare și de eroare. Tratamentul pentru părul cu ulei poate fi aplicat înainte sau după samponarea părului. Se amestecă o porție de ulei cu trei porții de balsam și se lasă să stea pe părul umed timp de aproximativ o jumătate de oră. Apoi continuați spălarea părului. Și care sunt modalitățile de aplicare a tratamentului cu părul pe bază de ulei? Iată cele mai populare:

 • frecarea cîteva picături de ulei în capetele părului imediat după șamponare
 • masarea unui ulei în fire umede
 • amestecarea a câteva picături de ulei cu un șampon și spălarea părului cu el
 • adăugarea unui ulei la o mască de păr sau la un balsam de păr

Funcționează sau nu? Efectele tratării părului cu ulei

Ce determinant indică faptul că uleiul de păr pe care l-am folosit a îndeplinit sarcina? Este ușor! Părul arată pur și simplu mai bine decât înainte de tratament. Cu toate acestea, dacă observați o îmbunătățire, schimbați uleiul într-unul mai bun, care conține substanțe diferite, inclusiv EFA. Cel mai probabil, nu ati comparat petrolul cu nevoile dvs. de par, daca nu vedeti nici o imbunatatire. Reamintiți-vă: tratați părul cu porozitate ridicată cu uleiuri polisaturate, părul cu porozitate scăzută cu acizi saturați și părul cu porozitate medie cu uleiuri mono-saturate.

Puteți aplica un ulei de păr la scalp? Cum se face?

Obvioulsy, poți. Evident, nu toate uleiurile de păr sunt bune pentru a răsfăța scalpul. Cu toate acestea, unele dintre ele pot fi aplicate în mod liber. Ceea ce este important, trebuie să luați anumite măsuri de precauție în timp ce puneți un ulei pe cap. Dacă urmați instrucțiunile de mai jos, cu siguranță veți observa numai rezultate pozitive. Să începem!

 1. Faceți mai întâi testul de alergie. Așezați o picătură de ulei în piele în spatele urechii și păstrați timp de 24 de ore pentru a detecta eventualele iritări care pot apărea. Dacă pielea dumneavoastră nu este înrosită, sensibilă, cu senzație de mâncărime și dacă exfolierea epidermei nu se poate exfolia, puteți folosi foarte puțin ulei. Acest tip de test este recomandat mai ales atunci când doriți să folosiți uleiuri hinduse.
 2. Spălați-vă părul corect. Sebum, impuritățile, mătreața și celulele epidermice moarte pot rămâne reziduale printre păr. Pentru a facilita viteza de avort, pulverizați scalpul cu ceață de păr umezită.
 3. Pieptănare. Fă-o ușor, pentru a evita încurcarea.
 4. Împărțiți părul în secțiuni și aplicați câteva picături de ulei direct pe scalp. Pentru a face acest lucru, utilizați unul dintre următoarele elemente: o pipetă, o perie pentru colorarea părului sau degetele.
 5. Dă-ți scalpului un mesaj. Datorită acestui fapt, veți distribui uniform petrolul, veți îmbunătăți circulația sângelui și vă veți relaxa. Totuși, aveți grijă să nu încurcați firele.
 6. Dacă doriți, puteți pune un capac de folie, un prosop sau o pălărie caldă. Datorită acestui fapt, veți îmbunătăți acțiunea uleiului.
 7. Lăsați uleiul pe păr pentru câteva ore. După aceea, spălați-vă capul cu un balsam și apoi cu un șampon delicat.