Alterna Kendi Bamboo Dry Oil Mist

Pentru cine este creat Uleiul uscat Alterna Kendi Bamboo Mist?

Uleiul uscat Alterna Kendi Bamboo Mist este recomandat pentru acele persoane ale căror păr este încrețit, slăbit și banal. Pentru a obține rezultate mai bune, utilizați și alte produse cosmetice de la familia Bamboo Smooth, cum ar fi Tratamentul cu ulei Alternative Bamboo Kendi Pure.

Cum funcționează Uleiul uscat Alterna Kendi Bamboo Mist?

Puteți să o utilizați în ambele sensuri, ca tratament de reconstrucție și ca produs de coafare. Produsul protejează părul împotriva temperaturii ridicate, reduce frizul, oferă luciu și ajută părul vopsit, menținând culoarea mai lungă. În plus, Uleiul uscat Alterna Kendi Bamboo Mist hraneste, intareste, regenera capetele despartite si se blocheaza in umiditate. În plus, produsul protejează împotriva radiației ultraviolete, netezește firele, este absorbit aproape imediat după aplicare și, de fapt, începe să funcționeze imediat.

Ce este ascuns în interiorul Uleiului uscat Alterna Kendi Bamboo Mist?

Uleiul uscat Alterna Kendi Bamboo Mist are un ulei de bambus în compoziția sa. Această substanță este cunoscută pentru conținutul de acizi grași esențiali, și anume Omega-3, Omega-6 și Omega-9. Mai mult, puteți găsi și antioxidanți naturali. Uleiul de bambus are grijă de păr din interior și din exterior.

Cum să aplicați Uleiul uscat Alterna Kendi Bamboo Mist?

Uleiul uscat Alterna Kendi Bamboo Mist este închis într-o sticlă cu un dozator de pompă. Un astfel de aplicator facilitează aplicarea produsului. Practic, puteți utiliza ulei de păr înainte de coafura sau în fiecare zi ca tratament regenerativ. Pulverizați cosmeticele pe părul uscat sau umed și dați-i puțin timp să se absoarbă. După aceea, stilul părului în mod regulat.

Unde să cumpărați și cât costă Uleiul uscat Alterna Kendi Bamboo Mist?

Uleiul uscat Alterna Kendi Bamboo Mist este disponibil numai în magazine cu produse de păr sau pe Internet. Din păcate, uleiul de păr este greu de obținut. O sticlă tipică conține 125 ml de ulei. Prețul lui Uleiul uscat Alterna Kendi Bamboo Mist este destul de ridicat.

Avantaje:

  • formula ușoară de spray
  • netezește și furnizează luciu pentru fire
  • contracarează încrețirea și efectul static
  • conține ulei de bambus care poartă antioxidanți
  • aplicație rapidă și ușoară
  • capacitate mare; 125 ml

Dezavantaje:

  • recomandat numai pentru părul încrețit
  • trebuie să folosiți alte produse din aceeași familie pentru a avea grijă de păr într-un mod complex
  • un preț ridicat pentru un produs care conține numai un ulei

Noastre de rating