L’Oreal Mythic Oil

Pentru cine este creat L’Oreal Mythic Oil?

Ulei de păr L’Oreal Mythic Oil este proiectat pentru a trata toate tipurile de păr. Puteți să-l utilizați indiferent de grosimea, lungimea, porozitatea și culoarea firelor dvs. Cosmetica va avea grijă de orice coafură pe care fiecare dintre noi o are. Cu siguranta, vei fi multumit si surprins de efectele pe care L’Oreal Mythic Oil le ofera.

Cum funcționează L’Oreal Mythic Oil?

L’Oreal Mythic Oil hrănește, umezește și disciplinează părul. Mai mult decât atât, cosmeticele contracarează încrețirea și efectul static, facilitează aranjarea, scurtează timpul de uscare și face părul ușor de pieptănat. Datorită substanțelor nutritive, produsul este capabil să regenereze și să întărească firele, deoarece împiedică căderea părului. În plus, neutralizează radicalii liberi, întârzie procesele de îmbătrânire și contracarează albirea prematură.

Ce este ascuns în ulei de păr L’Oreal Mythic Oil?

L’Oreal Mythic Oil conține două substanțe vegetale: ulei de avocado și ulei de semințe de struguri. Primul ingredient este bogat în șapte vitamine, precum și câteva minerale (potasiu, mangan și silice). Produsul cosmetic hrănește adânc părul și scalpul, menține umezeala la nivelul potrivit și reconstruieste firele deteriorate. Înfundat în scalp, uleiul de avocado consolidează foliculii și bulbii de păr, deoarece oprește pierderea părului. Când vine vorba de uleiul de struguri, are acțiune antioxidantă din cauza conținutului de vitamina E. Această substanță este responsabilă pentru restaurarea aspectului tânăr și sănătos la păr.

Cum se aplică L’Oreal Mythic Oil

Containerul L’Oreal Mythic Oil este dotat cu un dozator, care facilitează fiecare aplicare. Cum se utilizează produsul? Aplicați-o în fire uscate pentru a le face netede și pentru a contracara static. De fapt, puteți, de asemenea, să puneți pe L’Oreal Mythic Oil chiar înainte de a crea un coafură. Datorită acestui fapt, firele dvs. vor străluci frumos.

Unde să cumpărați și cât de mult costă uleiul mitic ureal?

Puteți cumpăra L’Oreal Mythic Oil în fiecare farmacie, magazin de cosmetice și, evident, pe Internet. Nu uitați să intrați pe pagina web a producătorului pentru a verifica alte produse L’Oreal Mythic Oil aparținând aceleiași familii de produse cosmetice. Poate că veți găsi un articol care să se potrivească cu părul dumneavoastră are nevoie de mai bine. Din fericire, nu vei plăti prea mult pentru o sticlă de ulei de 100 mililitri.

Avantaje:

  • netezește firele de păr
  • regenerează și hrănește firele
  • neutralizează radicalii liberi
  • contracarează albirea prematură a părului
  • conține ulei de avocado și ulei de semințe de struguri
  • aplicare ușoară și rapidă

Dezavantaje:

  • slab eficient
  • îl puteți înlocui cu alte uleiuri de păr din aceeași familie și veți obține același efect

 

Noastre de rating