Nanoil, ulei de păr

Ulei păr Nanoil

Cui îi este destinat uleiul de păr Nanoil?

Uleiul de păr Nanoil este recomandat tuturor persoanele, indiferent de tipul de porozitate a părului, vârstă sau chiar gen. Cum este posibil? Deoarece sunt comercializate trei versiuni ale produsului, pentru păr cu tip de porozitate redusă, medie şi ridicată. Datorită substanţelor selectate conform nevoilor părului, scalpul va fi îngrijit în mod profesional. Încercaţi-l!

Cum funcţionează uleiul de păr Nanoil?

Uleiul de păr Nanoil acţionează atât la nivelul scalpului, cât şi al părului. Acţiunea şi caracteristicile sale depind de tipul de produs ales. Pentru a clarifica, uleiul conceput pentru părul cu porozitate redusă facilitează coafatul, înlesneşte perierea şi ajută la uscarea părului. Ridică părul de la rădăcină, ceea ce face ca o coafură să fie vizibil mai voluminoasă. În plus, produsul reglează producţia de sebum prin prevenirea îngrăşării scalpului. Uleiul recomandat pentru părul cu porozitate medie regenerează vârfurile deteriorate, conferă strălucire şi netezeşte firele de păr electrizate. Hrăneşte bulbii de păr, contracarând căderea părului şi fragilitatea acestuia. Redă nivelul natural de pH al scalpului, în timp ce oferă hidratare vârfurilor deshidratate şi menţine condiţia adecvată a scalpului. Uleiul creat pentru tratarea părului cu porozitate ridicată hrăneşte şi hidratează părul deteriorat, conferind strălucire şi fineţe firelor de păr afectate de electricitate statică. În plus, oferă părului protecţie împotriva factorilor nocivi de mediu, detergenţilor şi perierii incorecte.

Ce se ascunde în compoziţia uleiului de păr Nanoil?

Uleiul de păr Nanoil conţine uleiuri vegetale, vitamine, factori de protecţie şi substanţe responsabile de îmbunătăţirea aspectului firelor de păr şi de accelerararea procesului de creştere a acestora; părul devine mai lung şi mai des. Fiecare versiune a uleiului are o compoziţie diferită. Acestea sunt compuse pentru a avea efecte pozitive atât la nivelul părului, cât şi la nivelul scalpului. Uleiurile, indiferent de ţinta acestora (fie că vizează tratarea părului cu porozitate redusă, fie a părului cu porozitate medie sau cu porozitate ridicată), vor trata diferitele probleme de la nivelul scalpului. Datorită produsului Nanoil, părul dumneavoastră va fi bine hidratat, întărit şi regenerat.

Cum se aplică uleiul de păr Nanoil?

Sticla de ulei Nanoil este dispusă cu o pompă. Aplicatorul înlesneşte utilizarea produsului, facilitând aplicarea zilnică a uleiului. Aplicaţi uleiul Nanoil fie pe părul uscat sau umed (utilizând un prosop),fie pe întreaga lungime a părului, fie doar la rădăcină. Produsul cosmetic poate fi utilizat imediat după spălarea sau uscarea părului. De asemenea, uleiul Nanoil are efecte benefice şi pentru părul facial masculin.

De unde poate fi cumpărat şi cît costă uleiul de păr Nanoil?

Uleiul de păr Nanoil poate fi cumpărat de pe pagina web a producătorului. În ceea ce priveşte produsele cosmetice cu o acţiune concentrată pe tratarea unui anumit tip de păr, care conţin numeroase substanţe naturale, veţi plăti o sumă corespunzătoare de bani.

Avantaje:

 • regenerează părul deteriorat
 • hidratează scalpul
 • reface vârfurile despicate
 • netezeşte, conferă strălucire şi hrăneşte firele de păr
 • combate părul static şi încurcat
 • poate fi aplicat pe părul umed sau uscat
 • sticla are o capacitate mare
 • uleiul este uşor accesibil
 • conţine numeroase substanţe naturale
 • primele efecte sunt vizible după o lună de utilizare

Dezavantaje:

 • din cauza mărimii considerabile a sticlei, aceasta nu poate fi împachetată într-un bagaj de călătorie

Noastre de rating

Intră pe site-ul oficial – nanoil.ro