Kerastase Elixir Ultime

Cine este Kerastase Elixir Ultime proiectat?

Ulei de păr Kerastase Elixir Ultime este recomandat pentru toate tipurile de păr. Nu contează dacă aveți fire subțiri sau groase și puternice; Acest cosmetic este facut pentru tine. Mai mult decât atât, părul curat și drept pot fi răsfățați și cu uleiul. Începe tratamentul cu Kerastase Elixir Ultime mai ales atunci când îți vopsești sau decolorezi frecvent părul. În cele din urmă, acest ulei va funcționa bine și pentru aranjarea părului gros și dens.

Cum funcționează uleiul de păr Kerastase Elixir Ultime?

Uleiul de Kerastase Elixir Ultime oferă acțiune de patru ori: oferă substanțe nutritive, protejează împotriva agenților dăunători și condițiilor meteorologice nefavorabile, întărește becurile de păr și face strălucirea părului. În timpul tratamentului cu Kerastase Elixir Ultime, părul devine moale la atingere, elegant și ușor de administrat. Firele nu vor mai fi afectate de încrețire sau efectul static. În plus, uleiul îmbunătățește pieptănarea și aranjarea.

Ce este ascuns în ulei de păr pentru Kerastase Elixir Ultime?

Uleiul de Kerastase Elixir Ultime conține patru uleiuri vegetale, și anume uleiul de porumb, uleiul de argan, pracaxi și uleiul de camelia. Aceste substanțe sunt extrase într-un mod ecologic și sunt pline de vitamine și minerale. Acestea acționează bine pentru a îmbunătăți starea scalpului și părului. Fiecare dintre uleiuri are acțiune pozitivă și atunci când sunt combinate, compune tehnologia Oleo-Complex.

Cum se aplică ulei de păr pentru Kerastase Elixir Ultime?

Kerastase Elixir Ultime este închis într-o sticlă cu dispozitiv tip pompă. Puteți folosi cosmeticele pentru a-ți modela coafura, ca un preparat de luciu sau ca produs pentru îngrijirea zilnică a părului. Dacă doriți să stylise un coafură, aplicați Kerastase Elixir Ultime pentru a umezi părul și urmați cu pieptene. Dacă doriți să adăugați o strălucire suplimentară în firele dvs., aplicați o mică doză de produs pe fire deja șterse. Știați că Kerastase Elixir Ultime poate fi introdusă în îngrijirea zilnică a părului? Tot ce trebuie să faceți este să puneți doar una sau două pompe ale produsului pe lungimea părului. Datorită acestui lucru veți face firele să fie netede și bine hrănite.

Unde să cumpăr și cât de mult costă Kerastase Elixir Ultime?

Kerastase Elixir Ultime este disponibil în fiecare farmacie și un magazin de produse profesionale de păr. De fapt, merită să căutați petrolul pe Internet, deoarece este ușor să obțineți unele reduceri. Adevărul este că 125 ml de produs costă destul de mult. Este Kerastase Elixir Ultime în valoare de prețul său? Vedeți-vă!

Avantaje:

  • recomandat pentru toate tipurile de păr
  • protejează și întărește părul
  • netezește și oferă luciu pentru fire
  • oferă hrană
  • limitează frizz și statică
  • Conține următoarele uleiuri: porumb, argan, pracaxi și camelia
  • ajută la aranjarea coafurii
  • ușor accesibil

Dezavantaje:

  • preț prea mare pentru suma pe care o stochează sticla

 

Noastre de rating