Dove Pure Care Dry Oil

Pentru cine este creat uleiul uscat Dove Pure Care?

Uleiul uscat Dove Pure Care este recomandat pentru toate tipurile de păr. Poate fi folosit de fete cu păr fin, precum și de părul gros. Mai mult, funcționează la fel de eficient pe părul drept, creț și ondulat. Dacă doriți să potriviți un tratament cu un anumit tip de păr, alegeți mai bine un alt produs Dove.

Cum funcționează uleiul uscat Dove Pure Care?

Uleiul uscat Dove Pure Care hrănește profund, înmoaie și netezi firele. Protejează părul împotriva radiațiilor UV, agenților externi dăunători și a vopsirii frecvente. Uleiul este absorbit aproape în momentul aplicat. Marele avantaj al produsului este acela că nu încarcă părul datorită consistenței sale extrem de ușoare. Mai mult, uleiul uscat Dove Pure Care face părul flexibil, hrănit și protejat. Acesta reduce încrețirea și efectul static, netezește suprafața firelor și facilitează aranjarea.

Ce se află ascuns în uleiul uscat Dove Pure Care?

Uleiul uscat Dove Pure Care conține ulei de nuci de macadamia. Această substanță este cunoscută pentru faptul că este absorbită rapid, nu lasă un strat gras pe păr și nici nu încarcă părul. Practic, uleiul de macadamia, întărește și previne pierderea excesiva a parului. Mai mult, accelerează timpul de uscare și facilitează pieptănarea. Produsul protejează părul în timpul procedurii de vopsire.

Cum să aplicați uleiul uscat Dove Pure Care?

Uleiul uscat Dove Pure Care se vinde într-o sticlă cu un dozator tip pompă. Un astfel de aplicator facilitează utilizarea produsului. Cum se aplică uleiul pe par? Aplicați trei sau patru pompe de produs, încălziți-le în palme și distribuiți de la mijlocul părului în jos, până la vârfuri. Aplicați uleiul uscat Dove Pure Care cu 30 de minute înainte de samponare. După aceea spălați bine părul. Atunci când părul este din nou uscat, frecați câteva picături de ulei pe vârfurile părului. Pentru a îmbunătăți acțiunea măștii dvs. preferate de păr sau a unui balsam, amestecați produsul cu câteva picături de uleiul uscat Dove Pure Care.

De unde să cumpărați și cât costă uleiul uscat Dove Pure Care?

Un singur flacon de ulei uscat Dove Pure Care stochează 100 ml de produs. Prețul cosmeticelor este foarte scăzut, ceea ce ar putea spune puțin despre calitatea produsului și despre ingredientele pe care le conține. De unde puteți cumpăra produsul? Este disponibil în toate farmaciile și magazinele convenționale.

Avantaje:

  • are grijă de părul fin și des, dar și de cel deschis sau închis la culoare
  • hrănește, netezește și oferă luciu
  • protejează împotriva radiațiilor UV
  • posibilități diferite de aplicare
  • ușor accesibil
  • relativ ieftin

Dezavantaje:

  • prețul scăzut implică calitatea scăzută a produsului și a ingredientelor
  • dacă doriți să vă tratați părul într-un mod complex, trebuie să utilizați alte produse cosmetice de la aceeași marcă
  • trebuie să aștepți mult pentru a observa rezultatele
  • eficiență scăzută

Noastre de rating