Goldwell Elixir

Pentru cine este creat uleiul tratament de păr Goldwell Elixir Versatile?

Uleiul tratament de păr Goldwell Elixir Versatile este recomandat pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau sex. Produsul are grijă de părul lipsit de strălucire, normal, cu tendința de a deveni încrețit sau static, cu șuvițe sau vopsit, precum și uscat și deteriorat. Încearcă-l și nu vei regreta decizia.

Cum funcționează uleiul tratament de păr Goldwell Elixir Versatile?

Acest ulei de păr face părul fin, asigură luciu și netezește firele. Face pieptănarea mai ușoară, deoarece disciplinează părul. Mai mult decât atât, uleiul tratament de păr Goldwell Elixir Versatile protejează părul împotriva deteriorărilor mecanice, cum ar fi perierea necorespunzătoare, uscarea sau vopsirea frecventă. Acesta contracarează încrețirea și efectul static. În plus, produsul protejează culoarea naturală a părului în timpul vopsirii și a bronzului. Uleiul tratament de păr Goldwell Elixir Versatile întărește rădăcinile părului, încetinește căderea părului și contracarează procesele de îmbătrânire prematură.

Ce se află ascuns în uleiul tratament de păr Goldwell Elixir Versatile?

Amestecul de ulei de argan și ulei de taman sunt ingredientele principale ale uleiului tratament de păr Goldwell Elixir Versatile. Primul ingredient are caracteristici anti-oxigenare și ajută părul să-și restabilească aspectul sănătos. Mai mult decât atât, uleiul de argan este excelent pentru furnizarea de luciu și hidratare. De asemenea, are grijă de scalp, elimină mătreața și te scapă de iritare. Uleiul Tamanu blochează umezeala în straturile interioare ale părului, are efect antibacterian și calmant.

Cum să aplici uleiul tratament de păr Goldwell Elixir Versatile?

Produsul cosmetic poate fi aplicat pe părul uscat sau umed. Utilizați doar o cantitate mică de ulei de păr pentru a o aplica pe păr, frecându-l cu precizie. Apoi, uscați părul cu ajutorul unui uscător sau lăsați-l să se usuce la aer. Pachetul, dispune de un dozator de pompă care facilitează utilizarea uleiului de păr.

De unde să cumpărați și cât costă uleiul tratament de păr Goldwell Elixir Versatile?

Puteți cumpăra uleiul tratament de păr Goldwell Elixir Versatile de pe Internet, precum și dintr-un magazin mare care oferă produse de păr profesionale în oferta lor. Un pachet conține 100 ml de ulei de păr. Fiind un produs cosmetic ce conține ulei de argan, nu costă foarte mult. Conține ingrediente de înaltă calitate?

Avantaje:

  • are grijă de toate tipurile de păr
  • facilitează pieptănarea și disciplinarea părului
  • conține ulei de argan și ulei tamanu
  • culoare frumoasă și parfum plăcut
  • aplicare ușoară

Dezavantaje:

  • greu de obtinut
  • un pret relativ scazut pentru un produs cosmetic care contine ulei de argan
  • poate încărca parul si îngrășa rădăcinile
  • consistenta densă și grea

Noastre de rating