Kemon Bellessere

Pentru cine este creat uleiul de păr Kemon Bellessere?

Kemon Bellessere este recomandat pentru a trata toate tipurile de păr. Substanțele naturale au grijă de fire și scalp. Uleiul de păr are un parfum foarte delicat și senzual, care vă va însoți toată ziua.

Cum funcționează uleiul de păr Kemon Bellessere?

Kemon Bellessere are acțiune nutritivă, regenerativă și protectoare. Consistența ușoară pătrunde adânc în toate straturile părului, nu încarcă părul și nu lasă pe acesta un strat gras. În plus, produsul întărește rădăcinile, încetinește căderea părului și îngrășarea. În afară de aceasta, Kemon Bellessere are și efect de hidratare, deoarece face părul flexibil. Ca o consecință, firele devin ușor de pieptănat și de aranjat. În timpul tratamentului, părul devine lucios și mătăsos.

Ce este ascuns în uleiul de păr Kemon Bellessere?

Uleiul de par conține două ingrediente prețioase. Uleiul de argan este bogat în vitamina E și acizii omega-6. Protejează părul și scalpul împotriva radicalilor liberi și a substanțelor nocive care provin din mediul extern. Uleiul de in protejează, umezește și conferă luciu părului.

Cum se aplică uleiul de păr Kemon Bellessere?

Kemon Bellessere poate fi folosit zilnic sau după uscarea și îndreptarea părului. Doar o cantitate mică de cosmetic este suficientă pentru a hrăni părul și pentru a avea grijă de scalp. Încălziți două sau trei pompe de ulei pe palmele mâinilor și continuați cu frecarea produsului în fire, pornind de la capetele părului. După câteva ore, spălați cosmeticul folosind un șampon delicat. Aranjați părul ca de obicei.

De unde să cumperi și cât costă uleiul de păr Kemon Bellessere?

Uleiul de păr Kemon Bellessere este disponibil în două versiuni de capacitate: 50 ml și 125 ml. Puteți să-l cumpărați din magazine profesionale cu produse de păr, precum și din farmacii mari. Puteți găsi produsul și pe Internet.

Avantaje:

  • protejează, regenerează și hrănește
  • umezește și oferă luciu
  • conține ulei de argan și ulei de in
  • disponibil în două versiuni de capacitate

Dezavantaje:

  • greu de obtinut
  • mod diferit de aplicare; uleiul trebuie să fie aplicat de la vârfuri în sus
  • probabil nu vei găsi uleiul în farmacii locale
  • ambalaj din plastic

Noastre de rating